Img

明农:多媒体设计

整个明农网络是一个新概念,是互联网时代的必然产物,也是企业未来几年生存的一种方式。自2017年成立明农动画工作室以来,随着工作室的发展,我们对工作室业务进行了重新规划,以提高专业水平和对客户的服务质量,“明农有限公司”。

明农:原图

明农有限公司总部位于江苏省曲江文化产业示范区。2018年,明农动漫公司开展了一项重要研究,重点研究了明农动漫公司内部的技能差距和劳动力短缺问题,题为“我们需要谈论技能”。2015年,明农推出了一个新的动漫节-MAF,而其他活动包括布里斯托尔的Encounters短片和动漫节以及谢菲尔德的儿童媒体会议。“共同成长,相伴一生”是明农的核心价值观。

明农:文化营销

Looking for ? Just browse through all our find what you're looking for. But if you don't find any website template you can use, you can try our 明农漫展 service and tell us all about it. Maybe

you're looking for something different, something special. And we love the challenge of doing something different and something special.

明农:远见与智慧,万事俱备

If you're experiencing issues and concerns about this website template, join the discussion # and meet other people in the community who share the same interests with you.

明农专注于生产变形模玩系列为主要产品线,力求做到专业、美观、写实、灵活、高品质、风格完美的产品。明农的主要产品线是变形剧制作的同时,还创作了怪物、腾讯动漫、漫画书、动漫家园、崛起的动机等机甲变形动画作品《火之霸王》。